2103605366 6977454615 Δημοκρίτου 24 & Παναγιώτη Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι anlaos67@gmail.com
hero image
Facebook
 
  Αντίκες Λαός
Παλαιοπωλείο Κολωνάκι Αττικής - Αγορά & Πώληση Αντικών & Έργων Τέχνης Κολωνάκι Αττικής
 
     
 
Το παλαιοπωλείο μας “Αντίκες Λαός” αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται από το 1932 με την αγορά και την πώληση αντικών και έργων τέχνης. Ξεκίνησε έχοντας ως έδρα το Μοναστηράκι Αττικής και σύντομα κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στην μεγάλη ποικιλία αντικών και έργων τέχνης που προσέφερε.
 
Έχοντας μεταφερθεί από το 2020 στο Κολωνάκι Αττικής και έχοντας ενταχθεί και η 4η γενιά, το παλαιοπωλείο μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει μεγάλη ποικιλία από αντίκες και έργα τέχνης κάθε εποχής, ενώ είναι δίπλα σας και πάντα έτοιμο να προβεί στην εκτίμηση και την αγορά, τοις μετρητοίς, κάθε παλαιού αντικειμένου.
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ
στο Κολωνάκι

μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από αντίκες και έργα τέχνης όπως παλαιά έπιπλα, διακοσμητικά, ρολόγια, πίνακες ζωγραφικής, συλλογές, στατιωτικά είδη και πολλά ακόμα αντικείμενα περασμένων και αλησμόνητων εποχών.

Εάν λοιπόν είστε λάτρεις των αντικών και των έργων τέχνης, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας στο Κολωνάκι και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε μοναδικά αντικείμενα που μπορούν να κοσμίζουν κάθε χώρο.
 
     
 
 
 
 
 
     
 
Αγορά Αντικών

Εάν έχετε κάποια αντίκα ή έργο τέχνης, δεν έχετε παρά να το φέρετε στο παλαιοπωλείο μας στο Κολωνάκι Αττικής και εμείς θα προβούμε στην άμεση αγορά τους, πάντα, τοις μετρητοίς.
 
     
     
 
Εκτίμηση Αντικών

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την εκτίμηση αντικών, βοηθώντας σας να κατανοήσετε την αξία και την ιστορία των παλαιών αντικειμένων που διαθέτετε.
 
     
     
 
Συντήρηση Αντικών

Με φροντίδα και βαθιά γνώση, πραγματοποιούμε συντηρήσεις και επισκευές σε κάθε παλαιό αντικείμενο προκειμένου να είναι σε άριστη κατάσταση, να διατηρήσει την αξία και την αυθεντικότητά του.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ
το παλαιοπωλείο μας

όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα σας προσφέροντάς σας μοναδικά αντικείμενα από κάθε εποχή αλλά και υπηρεσίες όπως η εκτίμηση, η αγορά και η συντήρηση αντικών και έργων τέχνης.
 
 
 

 


 

 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ: 2103605366 & 6977454615 
 
     
     
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στην αγορά και στην πώληση αντικών και έργων τέχνης, τη διαρκή δέσμευση για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό μας και την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, το παλαιοπωλείο μας στο Κολωνάκι Αττικής, έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως ένα από τα καλύτερα παλαιοπωλείο σε όλη την Αττική.  
     
     
  Στόχος μας είναι η ανάδειξη, η φροντίδα και η αξιοποίηση μοναδικών παλαιών αντικειμένων, ώστε να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται και να κοσμούν μοναδικά την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας στο Κολωνάκι Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα σαγηνευτείτε από την ποικιλία των παλαιών αντικειμένων και έργων τέχνης που διαθέτουμε.
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ