2103605366 6977454615 Δημοκρίτου 24 & Παναγιώτη Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι anlaos67@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
  Αγορά Αντικών
Αντίκες Λαός | Παλαιοπωλείο Κολωνάκι Αττικής

Έχετε παλαιά αντικείμενα και έργα τέχνης που δεν χρειάζεστε πια ή δεν ταιριάζουν πλέον στην αισθητική του χώρου σας;

Τότε δεν έχετε παρά να τα φέρετε στο παλαιοπωλείο μας “Αντίκες Λαός” στο Κολωνάκι Αττικής και εμείς θα προβούμε άμεσα στην εκτίμησή τους και στην αγορά τους, πάντα, τοις μετρητοίς.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να εξετάσει σχολαστικά τα παλαιά σας αντικείμενα και αν το επιθυμείτε να προβούμε στην άμεση και δίκαιη για εσάς αγορά τους.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Αγοράζουμε άμεσα & τοις μετρητοίς
 
     
 
     
 
έπιπλα

Πολυθρόνες, Καναπέδες, Βιβλιοθήκες, Τραπεζαρίες, Τραπεζάκια, Καρέκλες, Γραφεία, Σύνθετα, Μπουφέδες, Βιτρίνες, Μπαούλα κ.α.
 
     
     
 
διακοσμητικά

Ρολόγια, Κρύσταλλα, Μπιμπελό, Πορσελάνες, Καθρέπτες, Φωτιστικά, Υαλικά, Αγάλματα, Κορνίζες, Κεντήματα, Εργόχειρα, Χαλιά, Ασημικά, Μπρούτζινα, Πολυέλαιοι κ.α.
 
     
     
 
συλλογές

Πίνακες ζωγραφικής, Νομίσματα, Γραμματόσημα, Δίσκους μουσικής, Βινύλια, Παλαιά Βιβλία - Κόμικς, Κοσμήματα, Ρολόγια, Κέρματα κ.α.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
στρατιωτικά είδη

Σπαθιά, Παράσημα, Μετάλλια, Στολές, Πιστόλια, Ξίφη, Ξιφολόγχες, Κράνη, Στρατιωτικά εξαρτήματα κ.α.
 
     
     
 
διάφορα

Μουσικά όργανα, Κοσμήματα, Κομπολόγια, Ηλεκτρικές Συσκευές κ.α.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ
90 χρόνια

το παλαιοπωλείο μας στο Κολωνάκι, είναι καθημερινά δίπλα σας και αναζητά διαρκώς για παλαιά αντικείμενα και έργα τέχνης, που ξυπνούν αναμνήσεις περασμένων εποχών και που μπορούν να κοσμήσουν μοναδικά κάθε χώρο.
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ: 2103605366 & 6977454615 
 
     
     
  Είτε διαθέτετε παλαιούς πίνακες, γλυπτά, έπιπλα, είδη διακόσμησης, κοσμήματα ή οποιοδήποτε άλλο παλαιό αντικείμενο, τότε δεν έχετε παρά να τα φέρετε στο παλαιοπωλείο μας στο Κολωνάκι Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι.  
     
     
  Παράλληλα, το παλαιοπωλείο μας, αναλαμβάνει τη συντήρηση και επισκευή παλαιών αντικειμένων και έργων τέχνης, αναδεικνύοντας την αξία, την ιστορία και τη μοναδικότητά τους και με στόχο την μελλοντική τους αξιοποίηση.   
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ