2103605366 6977454615 Δημοκρίτου 24 & Παναγιώτη Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι anlaos67@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
  Πώληση Αντικών
Αντίκες Λαός | Παλαιοπωλείο Κολωνάκι Αττικής

Οι αντίκες και τα έργα τέχνης είναι πολύ περισσότερα από απλά αντικείμενα παλιάς εποχής. Ξεχωρίζουν γιατί φέρουν μαζί τους ένα κομμάτι της ιστορίας, της παράδοσης και του πολιτισμού μας. Κάθε αντίκα και έργο τέχνης μιλάει για μια εποχή που πέρασε, για ανθρώπους που έζησαν και εργάστηκαν με αυτά τα αντικείμενα, για ιστορίες που συνδέονται με κάθε ένα από αυτά.

Το παλαιοπωλείο μας “Αντίκες Λαός” το οποίο βρίσκεται στο Κολωνάκι Αττικής, είναι καθημερινά δίπλα σας και πάντα έτοιμο να σας υποδεχτεί και να σας ξεναγήσει στο χώρο του με τις μοναδικές αντίκες και τα εκατοντάδες έργα τέχνης που διαθέτει.

Με αγάπη και μεράκι, έχουμε δημιουργήσει έναν μαγικό χώρο όπου η τέχνη συναντά την ιστορία και η κάθε γωνιά αναδεικνύει μια νέα ιστορία πλούσια σε πολιτισμό και κληρονομιά. 
 
     
     
   
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ
στο Κολωνάκι

θα βρείτε μια εκλεκτή συλλογή αντικών και έργων τέχνης, προσφέροντας στους λάτρεις της τέχνης μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν κομμάτια που αναδεικνύουν την ομορφιά και τον πλούτο της παγκόσμιας κληρονομιάς.

Ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία αντικών που διαθέτουμε θα βρείτε έπιπλα, διακοσμητικά, πίνακες ζωγραφικής, κοσμήματα και ρολόγια, βιβλία, στρατιωτικά είδη και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, από περασμένες και αλησμόνητες εποχές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
από 90 χρόνια

το παλαιοπωλείο μας αποτελεί ένας χώρος όπου μπορείτε να εξερευνήσετε το παρελθόν, να βρείτε μοναδικά δώρα με χαρακτήρα και να δημιουργήσετε ένα σπίτι γεμάτο με την αίγλη της παλαιάς εποχής.
 
 
 

 


 

 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ: 2103605366 & 6977454615 
 
     
     
  Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας στο Κολωνάκι Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα σαγηνευτείτε από την τεράστια συλλογή αντικών και έργων τέχνης που διαθέτουμε.  
     
     
  Στόχος μας είναι να διατηρούμε ζωντανή τη φλόγα της παράδοσης, προσφέροντας στους πελάτες μας ένα ταξίδι στον χρόνο μέσα από κάθε αντικείμενο που βρίσκεται στις συλλογές μας.  
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ